Algemene voorwaarden - Isbjørn Hot Tubs

Algemene voorwaarden

Om onze kwaliteitsstandaard hoog te houden leveren wij in principe* altijd met eigen transport tot aan de eindplek in uw tuin, voor zover ruimte toereikend en de paden verhard.

Wij vinden dit belangrijk om de volgende redenen :

Geen transportschades;
Wij kunnen zelf de levering in overleg inplannen op de tijdstippen dat u tijd kunt vrij maken;
Stipte nakoming van gemaakte afspraken, 'alles in eigen hand';
Levering door iemand die kennis en ervaring heeft met Hot tubs en u zonodig kan assisteren;
Restbetaling bij levering conform de wijze die is vastgelregd in de orderbevestiging**

Ook internationaal kunnen wij onze kwaliteitsniveaus hoog houden middels combi-ritten. We zijn dan niet altijd de allergoedkoopste, maar u weet wel zeker dat u de beloofde goederen krijgt overeenkomstig de gemaakte afspraken.

*Mocht een doorgang nauwer zijn dan 110 cm breed of zijn er andere obstakels (schutting, muur, trappen e.d.) die de doorgang belemmeren, neemt u dan vooraf kontakt met ons op.

** Zonder betaling van het restbedrag bij levering wordt er niet geleverd. Indien er van de afgesproken betaalwijze op het laatste moment wordt afgeweken, houden wij onvoorwaardelijk het recht de levering tot nader order uit te stellen zodat wij in staat worden gesteld de goede ontvangst ervan te kunnen traceren.

Wij vinden het belangrijk dat u na aankoop van een Hot Tub echt kunt genieten zonder problemen.  Isbjørn levert daarom standaard 2 jaar fabrieksgarantie op alle hottubs waarbij uiteraard de instructies in acht genomen dienen te worden. Wekelijks worden evt. problemen of naleveringen - indien deze er zouden zijn - behandeld en afgewikkeld.

Heeft u een klacht over een hottub gekocht en geleverd vóór 04-02-2019 dan kunt u uw klacht mailen naar serviceisbjorn@hotmail.com, Eurotubs Beheer zal uw klacht behandelen. Het concept "Isbjørn" is per 04-02-2019 overgenomen (géén bedrijfsovername). Mocht u dus een serviceverzoek / klacht hebben op een hottub geleverd na 04-02-2019, vult u dan onderstaand formulier in. Zodra wij uw klacht ontvangen hebben zullen wij U een bevestiging hiervan sturen binnen 24 uur.

Meld hier uw klacht

Telefoon *

Wat klanten zeggen

R. van der Jagt

Onze nieuwe hottub staat alweer een paar maanden en wij zijn dik tevreden. Dit begon al met de levering en installatie. Bij ons moest hij over het dak. Dit was geen probleem, want de hottub werd keurig verpakt op een pallet geleverd. Eenmaal op de grond wat het een kwestie van folie er af en kantelen en hij stond. Installatie van kachel en filter waren ook een kwestie van slangen er op en draaien en stoken. We hebben er al heerlijke uurtjes in doorgebracht. Zowel in de hete zomer als nu in de kou onder de sterrenhemel.

Bas en Agnes

Ik wilde jullie graag nog hartelijk bedanken voor het meedenken en de levering van de hottub. De afwerking en uitstraling in onze tuin is ruimschoots naar verwachting! Vooralsnog kunnen de buren meekijken (later maken we deze hoek blind), maar iedereen is jaloers! Sinds de levering vorige week zaterdag is er geen dag geweest dat we niet genoten hebben van de tub. Zeker met dit warme weer is dagelijks opstoken niet nodig, wat elke dag een verfrissend bad oplevert. We zijn er dan ook erg blij mee dat we al onze vragen en wensen bij Isbjørn en Woodmex hebben kunnen neerleggen voor we deze eyecatcher hebben aangeschaft.

Pieterjan

Zeer tevreden met onze Isbjorn hottub. De grote kachel stookt de tub snel warm. In het begin even goed opletten dat je niet te hard doorstookt zodat het te warm wordt. Al met al is het heerlijk genieten en ook nog eens super gezellig met het hele gezin erin. Goed geadviseerd en leuk om de fabricage gezien te hebben.

Elles Kommer

Vandaag eindelijk gestart met inbouwen van de hottub. We konden niet wachten om er alvast even in te gaan zitten. En nog bedankt voor de warme mutsen.

Isbjorn Review Afb Isbjorn Review Afb Isbjorn Review Afb Isbjorn Review Afb
Isbjorn Logo E1644397984167 1

Sinds februari 2019 behoort ISBJØRN HOT TUBS bij de Woodmex Groep, al vele jaren gesitueerd in Wormerveer (N-H) en dankzij de sterk verbeterde kwaliteit, de verbeterde eindcontroles en de eigen afleverservice kunt u tegenwoordig onze hottubs aantreffen in meerdere Europese landen.