Maak kennis met Isbjørn Hot Tubs. Nederlandse fabrikant van hottubs.

Over ons

Isbjørn Hot Tubs

Wij zijn een kleinere producent van houtgestookte hottubs met meer dan 10 jaar ervaring. Sinds februari 2019 produceren wij de beste LDPE kunststof binnenkuipen op basis van eigen mallen. Vervolgens stellen wij de hottub samen naar uw eigen wensen in onze productieloods in Wormerveer en leveren deze met eigen chauffeurs bij de klant. Kwaliteit staat bij ons dan ook zeer hoog in het vaandel, daar wij alles in eigen beheer maken en vervoeren naar de eindplek in uw tuin. ISBJØRN HOT TUBS is onderdeel van de Woodmex Groep en levert al vele jaren mooi vakwerk af met veel passie.

Onze LDPE kunststof binnenkuipen hebben ten opzichte van andere modellen grote voordelen zoals :

Gegoten kunststof kuipen zonder lasnaden;
Ergonomisch gevormd;
Onbreekbaar materiaal, gaat levenslang mee;
Natuurlijke uitstraling (gemêleerde aanblik), authentiek.

Eigen productie onder naam Isbjørn

Isbjørn Hot Tubs is sedert 2012 eigen hottubs gaan produceren waarbij sinds 2019 onze eigen LDPE binnenkuipen worden gebruikt en worden gecombineerd met TURBO heaters voor de snelste opwarming. Tevens hebben de Isbjørn Hot Tubs dankzij het gebruik van traditionele houten randen een authentieke gezellige uitstraling. Dat is wat wij willen leveren, authentieke sfeervolle hottubs die tegelijkertijd veel praktisch gemak voor u opleveren zoals weinig schoonmaak, en snelle opwarming.

Whirlpoolsystemen

Dankzij verdere versterking en investering in technische know how hebben we onze lijn verder kunnen uitbreiden met degelijke en betrouwbare whirlpoolsystemen. Je kan bij ons dan ook een houtgestookte hottub kopen, voorzien van bijvoorbeeld luchtjets en/of LED verlichting. Hierdoor kan je zowel van de rust en sfeer van een houtgestookte hottub genieten, maar tevens bijvoorbeeld gedurende zomerse dagen genieten van geïntegreerde bubbels.

Inbouw hottubs

Naast de bouw van de reguliere modellen heeft ook de bouw van (deels) inbouwmodellen een vlucht genomen. Bij inbouw hottubs kunnen wij als kleine ambachtelijke productiefirma net even die extra aandacht geven die nodig is (bv. speciale afvoersystemen, filtertechnieken en aansluitingen op maat, geïntegreerde whirlpoolopties op afstand te bedienen etc.).

Verkooppunten

Dankzij de sterk verbeterde kwaliteit sinds februari 2019, de verbeterde eindcontroles en de eigen afleverservice kunt u tegenwoordig onze Hot tubs aantreffen in meerdere Europese landen. Daar zijn wij dan ook best wel een beetje trots op.

Wij wensen u veel succes gedurende uw oriëntatie en hopen u te mogen verwelkomen bij een van onze showrooms en verkoopunten in Nederland, België of Duitsland.