Wilt u zelf een houtgestookte hottub bouwen? Isbjørn Hot Tubs helpt graag

Zelf hottub bouwen of maken

Zelf een hottub bouwen of maken?

Wilt u zelf een hottub maken of bouwen ?  Ook dan kunnen wij wellicht iets voor u betekenen. Als fabrikant kunnen wij u diverse losse onderdelen leveren of in de vorm van een bouwpakket. Wij leveren zoal:

kunststof binnenkuipen van LDPE;
isoloatieringen;
binnen- of buitenkachels;
losse onderdelen mbt aansluiten;
afdekkingen;
houten randen;
trapjes;
trapleuningen (RVS);
filtersystemen ;

Gaat u zelf een hottub maken of bouwen, laat ons even weten wat u zoekt en wij sturen u vrijblijvend een offerte en aanvullend advies.

Thermowood houtdelen

Daar wij onze Isbjørn Hot Tubs zelf samenstellen, kunnen wij u diverse delen in thermowood leveren. Zo kunnen wij thermowood trappen leveren, drankjesplateaus , plankensets voor aftimmering rondom uw hot tub, houten randen voor uw tub, deksels. Wij denken graag mee met uw tuinproject daar wij ook al jaren actief zijn in tuinmeubelen. Kijk voor de aardigheid eens op de site van ons andere bedrijf, Woodmex voor o.a. buitenmeubelen. https://woodmex.nl/buitenmeubelen/

Zo kunt u met eigen ogen zien dat wij een veelzijdig bedrijf zijn die graag een uitdaging aangaan!

Trapleuningen

Wij hebben voor onze Isbjørn lijn eigen RVS trapleuningen laten ontwikkelen zoals u elders op de website kunt bekijken. Deze kunt u ook los bij ons bestellen via een email naar info@isbjorn.eu .

Wat klanten zeggen

R. van der Jagt

Onze nieuwe hottub staat alweer een paar maanden en wij zijn dik tevreden. Dit begon al met de levering en installatie. Bij ons moest hij over het dak. Dit was geen probleem, want de hottub werd keurig verpakt op een pallet geleverd. Eenmaal op de grond wat het een kwestie van folie er af en kantelen en hij stond. Installatie van kachel en filter waren ook een kwestie van slangen er op en draaien en stoken. We hebben er al heerlijke uurtjes in doorgebracht. Zowel in de hete zomer als nu in de kou onder de sterrenhemel.

Bas en Agnes

Ik wilde jullie graag nog hartelijk bedanken voor het meedenken en de levering van de hottub. De afwerking en uitstraling in onze tuin is ruimschoots naar verwachting! Vooralsnog kunnen de buren meekijken (later maken we deze hoek blind), maar iedereen is jaloers! Sinds de levering vorige week zaterdag is er geen dag geweest dat we niet genoten hebben van de tub. Zeker met dit warme weer is dagelijks opstoken niet nodig, wat elke dag een verfrissend bad oplevert. We zijn er dan ook erg blij mee dat we al onze vragen en wensen bij Isbjørn en Woodmex hebben kunnen neerleggen voor we deze eyecatcher hebben aangeschaft.

Pieterjan

Zeer tevreden met onze Isbjorn hottub. De grote kachel stookt de tub snel warm. In het begin even goed opletten dat je niet te hard doorstookt zodat het te warm wordt. Al met al is het heerlijk genieten en ook nog eens super gezellig met het hele gezin erin. Goed geadviseerd en leuk om de fabricage gezien te hebben.

Elles Kommer

Vandaag eindelijk gestart met inbouwen van de hottub. We konden niet wachten om er alvast even in te gaan zitten. En nog bedankt voor de warme mutsen.

Isbjorn Review Afb Isbjorn Review Afb Isbjorn Review Afb Isbjorn Review Afb
Isbjorn Logo E1644397984167 1

Sinds februari 2019 behoort ISBJØRN HOT TUBS bij de Woodmex Groep, al vele jaren gesitueerd in Wormerveer (N-H) en dankzij de sterk verbeterde kwaliteit, de verbeterde eindcontroles en de eigen afleverservice kunt u tegenwoordig onze hottubs aantreffen in meerdere Europese landen.