Maak kennis met de houtgestookte inbouw hottub Terrasse van Isbjørn.

Inbouw Hottub

Stappenplan Inbouw:

Bestudeer de door ons aangeleverde bouwtekening van uw Isbjørn Hot Tub, hierop zijn de standaard maten aangegeven;
Markeer de maten in uw tuin, en realiseer de vereiste opening in de bodem;
Houdt hierbij rekening met een isolatieplaat op de bodem;
Indien u een vaste afvoer wenst (op zich niet vereist) houdt rekening met een vaste afvoer;
Indien u een filter wenst, bepaal vooraf waar u de filter en de filteraansluitingen wilt hebben;
Plaats de compleet voor-gemonteerde Tub in de bodem;
Sluit de eventuele vaste afvoer aan;
Vul rondom af met puin of grind voor een goede afwatering later van het overtollige water;

Attentiepunten / Tips:

Standaard wordt er 2 meter schoorsteenpijp geleverd, echter bij inbouw kan soms 3 meter of meer gewenst zijn;
Zorg ervoor dat de bodem waarom de tub komt te staan, ook een isolatielaag heeft;
Zorg ervoor dat de Hot Tub geheel rondom goed geisoleerd is en dichtgesealed met plastic zodat de isolatie droog blijft en de isolatiewaarde blijft behouden. Standaard wordt dit door ons al gerealiseerd;
Geef ons door hoe u de Hot Tub wenst te ledigen :  a) middels een dompelpomp ?,  b) via een filterpomp ? of c) een combinatie van een van deze opties ?  Wij houden dan tijdens de produktie rekening met al uw individuele wensen;

Voor Inbouw Hot Tubs adviseren wij u zich vooraf goed te laten adviseren tijdens een gepland bezoek aan ons verkooppunt in Wormerveer.

U koopt rechtstreeks af fabriek in NL

Alle Isbjørn Hottubs worden in Nederland vervaardigd, en vanuit Nederland met eigen chauffeurs naar de klant geleverd. U betaalt dus geen hoge kosten uit Scandinavië  of de Baltische Staten. Daar wij onze kwaliteitsborging zeer serieus nemen, hebben wij vrijwel alles in eigen hand. Wilt u eens meekijken in de productie hoe wij onze kunststof hottubs vervaardigen ? Dan bent u van harte uitgenodigd tijdens onze openingstijden, belt u vooraf even met het algemene nummer : 0633051666.

Wat klanten zeggen

R. van der Jagt

Onze nieuwe hottub staat alweer een paar maanden en wij zijn dik tevreden. Dit begon al met de levering en installatie. Bij ons moest hij over het dak. Dit was geen probleem, want de hottub werd keurig verpakt op een pallet geleverd. Eenmaal op de grond wat het een kwestie van folie er af en kantelen en hij stond. Installatie van kachel en filter waren ook een kwestie van slangen er op en draaien en stoken. We hebben er al heerlijke uurtjes in doorgebracht. Zowel in de hete zomer als nu in de kou onder de sterrenhemel.

Bas en Agnes

Ik wilde jullie graag nog hartelijk bedanken voor het meedenken en de levering van de hottub. De afwerking en uitstraling in onze tuin is ruimschoots naar verwachting! Vooralsnog kunnen de buren meekijken (later maken we deze hoek blind), maar iedereen is jaloers! Sinds de levering vorige week zaterdag is er geen dag geweest dat we niet genoten hebben van de tub. Zeker met dit warme weer is dagelijks opstoken niet nodig, wat elke dag een verfrissend bad oplevert. We zijn er dan ook erg blij mee dat we al onze vragen en wensen bij Isbjørn en Woodmex hebben kunnen neerleggen voor we deze eyecatcher hebben aangeschaft.

Pieterjan

Zeer tevreden met onze Isbjorn hottub. De grote kachel stookt de tub snel warm. In het begin even goed opletten dat je niet te hard doorstookt zodat het te warm wordt. Al met al is het heerlijk genieten en ook nog eens super gezellig met het hele gezin erin. Goed geadviseerd en leuk om de fabricage gezien te hebben.

Elles Kommer

Vandaag eindelijk gestart met inbouwen van de hottub. We konden niet wachten om er alvast even in te gaan zitten. En nog bedankt voor de warme mutsen.

Isbjorn Review Afb Isbjorn Review Afb Isbjorn Review Afb Isbjorn Review Afb
Isbjorn Logo E1644397984167 1

Sinds februari 2019 behoort ISBJØRN HOT TUBS bij de Woodmex Groep, al vele jaren gesitueerd in Wormerveer (N-H) en dankzij de sterk verbeterde kwaliteit, de verbeterde eindcontroles en de eigen afleverservice kunt u tegenwoordig onze hottubs aantreffen in meerdere Europese landen.