Dompelbad | Opties & Accessoires| Isbjørn Hot Tubs
Isbjrn Ekstern Met Turbo 45 Kw
Zelf Hottub Bouwen Of Maken
Dompelbad
Dompelbad

Dompelbad

Heeft u een sauna of privé sauna en wilt u er een dompelbad of dompelton bij om lekker af te koelen? Bekijk dan onze dompelbaden eens!

Binnenkuipen los verkrijgbaar (bij voldoende voorraad), prijs op aanvraag.


Dompelbad

Heeft u een sauna of privé sauna en wilt u er een dompelbad of dompelton bij om lekker af te koelen ? Bekijk dan onze dompelbaden eens. Wij leveren ruime 160 cm dompelbaden met ronde zit of 180 cm diameter, bankjes met uitsparing (hoefijzervorm) voor lange benen. Eventueel met een fraaie RVS leuning links of rechts gesitueerd op uw trap om gemakkelijk in te stappen. Onze dompelbaden zijn leverbaar met of zonder houten randen, en in de binnenkleur wit of grijs / antraciet.

We kunnen gewoon losse kuipen leveren, maar ook geheel rondom geïsoleerd. Of wat dacht u van een gedeeltelijk ingebouwd dompelbad. Het leuke van deze dompelbaden is dat ze standaard al voorzien worden van filterdoorvoeren.

Van 'Cold Tub' naar 'Hot Tub'?

De wellnessmarkt is in beweging, zo krijgen wij af en toe de vraag of we ook dompelbaden kunnen leveren voor uw sauna. Zoals hierboven uiteengezet kunnen we deze leveren met fraaie inlooptrappen etc. De stap om van het dompelbad (de Cold Tub) vervolgens een Hot Tub te maken is dan niet zo groot meer. Wij kunnen elke dompelbad voorzien van doorvoeren waar u in de toekomst altijd nog een kachel  kunt aansluiten. Dit geldt alleen voor vrijstaande modellen en niet voor de inbouw varianten.

Vraagt u gerust een offerte bij ons op voor de exacte prijzen.