Wanneer kunt het beste de hottubs van Isbjørn Hot Tubs gebruiken

Wanneer te gebruiken?

Het ideale weer om je hottub te gebruiken is natuurlijk wanneer het kouder wordt in de avond, of bij kouder winterweer. Het contrast tussen het hete dampende water in de tub en de koude buitenlucht levert leuke taferelen op zoals dampend water. Vaak als je even uit je hottub gaat en wilt bijkomen voel je weinig van het koude weer. Vergelijk het met een opgietsessie bij een sauna. Zodra je bent uitgerust kan je jezelf weer langzaam in je hottub laten weggllijden. Even denk je heb ik hier ingezeten, want het voelt dikwijls heter aan, maar eenmaal weer in bad voel het 5 minuten later alsof het niet anders is geweest.

Bekijk het weerbericht of de weersverwachting

Gebruik je de tub vaak op gezette tijden en wil je een leuke hottub sessie plannen samen met je vrienden ? Dan is het niet onverstandig om even het weerbericht te controleren. Wil je namelijk tubben dan is het vaak minder leuk om bij regen, onweer of harde wind je tub te gebruiken. Wil je de weersverwachtingen of het weerbericht controleren bekijk dan bijvoorbeeld even weeronline.nl of buienradar.nl

Onderhoud thermowood

Al onze Hot Tubs zijn afgewerkt met een fraaie houtafwerking van thermowood. Ofschoon thermowood vrij duurzaam is vanwege de thermische behandeling dat het heeft ondergaan, krijgt het na verloop van tijd een zilverkleurige grijze kleur (vergelijkbaar met Red Cedar).

Ofschoon niet noodzakelijk raden wij echter altijd aan om het thermowood 1 maal per jaar met Vesting was olie te behandelen. Het hout wordt hierdoor waterafstotend en behoudt dan langere tijd zijn mooie donkerbruine kleur. Behandel echter uitsluitend de buitenafwerking van uw Hot Tub met deze olie, en nooit het beschermrek dat in het water staat (modellen met interne kachels).

Wat klanten zeggen

R. van der Jagt

Onze nieuwe hottub staat alweer een paar maanden en wij zijn dik tevreden. Dit begon al met de levering en installatie. Bij ons moest hij over het dak. Dit was geen probleem, want de hottub werd keurig verpakt op een pallet geleverd. Eenmaal op de grond wat het een kwestie van folie er af en kantelen en hij stond. Installatie van kachel en filter waren ook een kwestie van slangen er op en draaien en stoken. We hebben er al heerlijke uurtjes in doorgebracht. Zowel in de hete zomer als nu in de kou onder de sterrenhemel.

Bas en Agnes

Ik wilde jullie graag nog hartelijk bedanken voor het meedenken en de levering van de hottub. De afwerking en uitstraling in onze tuin is ruimschoots naar verwachting! Vooralsnog kunnen de buren meekijken (later maken we deze hoek blind), maar iedereen is jaloers! Sinds de levering vorige week zaterdag is er geen dag geweest dat we niet genoten hebben van de tub. Zeker met dit warme weer is dagelijks opstoken niet nodig, wat elke dag een verfrissend bad oplevert. We zijn er dan ook erg blij mee dat we al onze vragen en wensen bij Isbjørn en Woodmex hebben kunnen neerleggen voor we deze eyecatcher hebben aangeschaft.

Pieterjan

Zeer tevreden met onze Isbjorn hottub. De grote kachel stookt de tub snel warm. In het begin even goed opletten dat je niet te hard doorstookt zodat het te warm wordt. Al met al is het heerlijk genieten en ook nog eens super gezellig met het hele gezin erin. Goed geadviseerd en leuk om de fabricage gezien te hebben.

Elles Kommer

Vandaag eindelijk gestart met inbouwen van de hottub. We konden niet wachten om er alvast even in te gaan zitten. En nog bedankt voor de warme mutsen.

Isbjorn Review Afb Isbjorn Review Afb Isbjorn Review Afb Isbjorn Review Afb
Isbjorn Logo E1644397984167 1

Sinds februari 2019 behoort ISBJØRN HOT TUBS bij de Woodmex Groep, al vele jaren gesitueerd in Wormerveer (N-H) en dankzij de sterk verbeterde kwaliteit, de verbeterde eindcontroles en de eigen afleverservice kunt u tegenwoordig onze hottubs aantreffen in meerdere Europese landen.