Hier bevind u de hottub locatie van Isbjørn.

Locatie Showroom

Isbjørn Wormerveer(NL)

Isbjørn Wormerveer (NL)

Isbjørn Wormerveer(NL)

isbjorn-hottubs.nl
Rosbayerweg 105
1521 RW Wormerveer
Noord-Holland
Tel. +31 633051666
info@isbjorn.eu

Showroom

Isbjørn Hot Tubs fabriceert al 10 jaar lang zijn eigen houtgestookte hottubs. Tevens vervaardigen wij elektrische hottubs met het Balboa systeem. U kunt onze hottubs komen bekijken in Noord-Holland. Hottubs met interne kachel en met externe kachel maar ook hottubs met bubbels. Gedeeltelijke- of inbouwmodel hottub leveren wij met interne kachel.

Graag tot ziens bij Isbjørn Hot Tubs!

Locatie Showroom en Assemblage

Rosbayerweg 105
1521 RW  WORMERVEER
Noord Holland / Nederland
Tel :  06 33051666

Het gehele Pinksterweekend, ook zaterdag 18 mei zijn wij gesloten !

Openingstijden:
OP AFSPRAAK ! Donderdag: 10.00 - 17.00
OP AFSPRAAK ! Vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
OP AFSPRAAK ! Zaterdag: 09.00 - 13.00

(Gem. eens in de 3 weken op vrijdag en/of zaterdag gesloten)

Het gehele Pinksterweekend, ook zaterdag 18 mei zijn wij gesloten.

LET OP, ENKEL GEOPEND OP AFSPRAAK ! (telefonisch of per email) Wij werken ook op locatie dus wellicht is er niemand aanwezig. Op afspraak werken heeft als voordeel dat wij de tijd hebben om u een zo goed mogelijk advies te geven.

 

Wat klanten zeggen

R. van der Jagt

Onze nieuwe hottub staat alweer een paar maanden en wij zijn dik tevreden. Dit begon al met de levering en installatie. Bij ons moest hij over het dak. Dit was geen probleem, want de hottub werd keurig verpakt op een pallet geleverd. Eenmaal op de grond wat het een kwestie van folie er af en kantelen en hij stond. Installatie van kachel en filter waren ook een kwestie van slangen er op en draaien en stoken. We hebben er al heerlijke uurtjes in doorgebracht. Zowel in de hete zomer als nu in de kou onder de sterrenhemel.

Bas en Agnes

Ik wilde jullie graag nog hartelijk bedanken voor het meedenken en de levering van de hottub. De afwerking en uitstraling in onze tuin is ruimschoots naar verwachting! Vooralsnog kunnen de buren meekijken (later maken we deze hoek blind), maar iedereen is jaloers! Sinds de levering vorige week zaterdag is er geen dag geweest dat we niet genoten hebben van de tub. Zeker met dit warme weer is dagelijks opstoken niet nodig, wat elke dag een verfrissend bad oplevert. We zijn er dan ook erg blij mee dat we al onze vragen en wensen bij Isbjørn en Woodmex hebben kunnen neerleggen voor we deze eyecatcher hebben aangeschaft.

Pieterjan

Zeer tevreden met onze Isbjorn hottub. De grote kachel stookt de tub snel warm. In het begin even goed opletten dat je niet te hard doorstookt zodat het te warm wordt. Al met al is het heerlijk genieten en ook nog eens super gezellig met het hele gezin erin. Goed geadviseerd en leuk om de fabricage gezien te hebben.

Elles Kommer

Vandaag eindelijk gestart met inbouwen van de hottub. We konden niet wachten om er alvast even in te gaan zitten. En nog bedankt voor de warme mutsen.

Isbjorn Review Afb Isbjorn Review Afb Isbjorn Review Afb Isbjorn Review Afb
Isbjorn Logo E1644397984167 1

Sinds februari 2019 behoort ISBJØRN HOT TUBS bij de Woodmex Groep, al vele jaren gesitueerd in Wormerveer (N-H) en dankzij de sterk verbeterde kwaliteit, de verbeterde eindcontroles en de eigen afleverservice kunt u tegenwoordig onze hottubs aantreffen in meerdere Europese landen.